• La innovació és una millora contínua que ens indica els camins que hem de seguir. Des de Vinok garantim 100% que el nostre producte ens és falsificable a través de la teconologia Blockchange.

    Juan Pablo Izquierdo

    VINOK

  • La nostra aplicació CROPAPP millora la gestió agrícola. Gràcies a ella hem aconseguit millorar la qualitat, reduint els consums d'aigua i fertilitzants a partir de la segona campanya.

    Javier Arizmendi

    ZERYA

  • En Néboda Farms som els agricultors del futur en el present i per a ells estem usant tecnologies ja utilitzades en altres àmbits però aplicades en l'agricultura.

    Iván García

    NEBODA FARM

  • Des de MOA FOODTECH, fem aprofitament de subproductes de la indústria alimentària, aplicant-los la fermentació amb llevats per a obtenir ingredients alimentaris nous i gràcies a la intel·ligència artificial (ALBATROS) podem optimitzar aquest procés.

    Lorena Zudaire

    MOA FOODTECH

  • “Terranae neix i treballa per a donar a conèixer la cultura agroalimentària i fomentar el emprendement del producte local.”

    Carla Centelles

    Terranae

  • “En Cellers Abeica treballem la innovació tant en camp com en celler, i primer hem mirat enrere per a avançar cap al futur.”

    Ricardo Fernández

    Bodegas Abeica

  • “Des de Patates Fregides Torres entenem que la innovació en el sector de l'alimentació es basa a desenvolupar nous productes però també, nous embalatge i sistemes de producció.”

    JORDI GARCIA

    PATATAS FRITAS TORRES

  • “En el Restaurant Le Colls apostem per la naturalesa, el producte local i per les persones que treballen la terra.”

    Martina Puigvert

    Resturant Le Colls

  • “Per a L'Institut dels Aliments, la innovació és crear l'entorn propici per a desenvolupar idees i aplicar-les per a millorar un producte o servei.”

    ALICIA GARCIA i ALBERT CASTILLO

    INSTITUT DELS ALIMENTS

  • “A Innogando treballem en les eines que t'ajudaran en el dia a dia a detectar, anticipar i evitar tasques innecessàries.”

    Elio López

    Innogando

  • “A Iberital no definim la innovació com una sola paraula, innovar és renovar-se o morir constantment.”

    Aurora Farre

    IBERITAL

  • “A Folgrid treballem per a desenvolupar tecnologies que es puguin aplicar immediatament.”

    Oriol Sanchez

    FOLGRID TECHNOLOGIES

  • “Per a Cuick, un dels reptes més importants és la sostenibilitat. Hem de fer més amb menys.”

    Albert Camprubi

    CUICK - MEP ALIMENTACIO

  • “En Caviaroli creiem que la innovació és fer coses noves, que no existeixin. És ser disruptius.”

    Ramon Ramón

    CAVIAROLI

  • “En el Centre Tecnològic del BCC desenvolupem projectes d'índoles molt diverses sempre entorn de la salut, la sostenibilitat i amb el plaer i gaudi del que mengem”

    Noemi de la Fuente

    Responsable de Desenvolupament de Negoci de BCC Innovation

  • “La innovació és cobrir el màxim temps de producció i amb sabors especials”

    Alfredo Miralles

    Gerent d'Uvasdoce

  • “És molt important analitzar totes les petites parts per buscar-ne una millor”

    Beatriz Molina

    Directora d'R+D+I a Grupo La Caña

  • “És fonamental buscar la sostenibilitat en tota la cadena de valor”

    Bárbara Calvaresi

    Responsable de Fruites i Hortalisses d'AECOC

  • “Productes sostenibles per a una agricultura tecnològica. Solucions a mida per a l'agricultor”

    Rosario Montaner

    Assistent de Direcció d'Idai Nature

  • "L'agricultura i la tecnologia han d'avançar plegades"

    Mercedes Iborra

    Cofundadora i directora d'Estratègia de VisualNACert

  • "Completa automatització i gestió de la informació en explotacions agrícoles"

    Miguel del Toro

    Director tècnic i adjunt a Famidan, S.L.

  • "Adaptem i modifiquem el nostre producte a partir de les necessitats de cada client"

    Samuel Martínez

    Departament tècnic de Cesens i enginyer agrònom

  • "No hi ha dubte que els agricultors ens hem de reinventar i buscar alternatives"

    Pablo Carmona

    President de SAT Frutas del Hierro

  • "Introduir tecnologies diferents de les existents per ser més eficients en la cadena"

    Ignasi Iglesias

    Director tècnic d'Agromillora Group i col·laborador del Projecte Fruita La Boscana

  • “Oferir coses que no sabem que volem i posar-les a disposició del consumidor”

    David Bodas

    Responsable de Syngenta España

  • “Oferir coses que no sabem que volem i posar-les a disposició del consumidor”

    David Bodas

    Responsable de Syngenta España

  • “Oferir coses que no sabem que volem i posar-les a disposició del consumidor”

    David Bodas

    Responsable de Syngenta España

  • “Les sis 'S' representen una informació que els consumidors cerquen en les seves decisions”

    Fernando Vázquez Rojas

    CEO de Naturcode

  • “Busquem la innovació a allò que aporti valor a l'activitat agrícola”

    Jesús Lazo

    Director General Adjunt PRIMARAM S.A.

  • “Una cosa nova, innovadora, diferent, per tenir la diferenciació que es requereix”

    Cristóbal Díaz

    Responsable de l'àrea agrícola del Grupo Torrebreva

  • “Nous programes varietals amb propietats que milloren les ja existents”

    Isabel Martín

    Directora financera d'AgroMartín Sl.L.

  • “Desenvolupar i patentar un sistema de control climàtic aprofitant els canvis d'estat de l'aigua”

    Carlos Arenes

    Agricultor i Tècnic d'Agricultura, climatización y desarrollo S.L.

  • “La innovació és una cosa que s'ha estudiat i demostrat que funciona al món real”

    José Luis Estrella

    President de Tecnova

  • “Intentem construir eines que ens permetin solucionar problemes anticipant-nos-hi”

    José Antonio García

    Director d'Ailimpo

  • “Els agricultors disminueixen els agroquímics i augmenten la seva productivitat”

    Beatriz Salvador

    Directora d'Innovació Biome Makers

  • “Estem ajudant a reduir el malbaratament alimentari”

    Vincent Rosso

    Cofundador de Consentio

  • “La intel·ligència artificial en l'agricultura serà una revolució”

    Xavier Silva

    CEO DE HEMAV

  • "El dron pot mapar àrees molt extenses"

    Mohamed Thoraia i María Encina

    Socis de Wingtra

  • “Ens adaptem a les necessitats de cada empresa”

    Antonio Ruano

    CEO de Clean UP Solution

  • “La innovació no està renyida amb la producció artesanal”

    Sandra Bujan i Toni Murugo

    Cofundadors de MASIA STILL

  • "Som un restaurant evolutiu que ens adaptem als temps"

    Pedro Monje

    Director Via Veneto

  • "Fem alta gastronomia amb la fruita per donar valor al producte i al territori"

    Joel Castanyé

    Xef i propietari del restaurant La Boscana