• "En Ikostech aportamos un sistema de inteligencia artificial para ayudar al agricultor a afrontar los nuevos desafíos y a ser más eficiente a la hora de gestionar los recursos."

    Joaquin Soriano

    IKOSTECH

  • "A Spherag, oferim solucions de gestió intel·ligent d'aigua a través de tecnologia. Considerem que avui tenim tres reptes importants: l'escassetat d'aigua, els costos d'entrades i la digitalització."

    Alvaro Velasco

    SPHERAG

  • "A Sqm, abordem diversos focus industrials com és la nutrició vegetal d'especialitat, i som líders en la producció mundial de nitrat potàssic i altres fertilitzants. Considerem que la innovació és un pilar fonamental de la nostra companyia i està immersa dins la nostra cultura, és un procés de millora contínua cap a l'excel·lència."

    Albino Garcia

    SQM

  • "En Grupo Media Rural treballem específicament per al sector dels cítrics i tots els seus actors, perquè puguin tenir accés als processos de tractament de dades."

    Jesus Orcaray Beatriz Raso

    GRUPO MEDIO RURAL

  • "En Fresón de palos, som una cooperativa dedicada al cultiu dels verds. Nosaltres creiem que el principal repte és la sostenibilitat i tots els canvis que està demandant el regulador i el consumidor"

    Silvia Gomez

    FRESÓN DE PALOS

  • "En Proinsener ens dediquem a r+D i enginyeria en sistemes modulars de cultiu vertical per a cultius hortofructícoles. Considerem que, fonamentalment, la innovació tecnològica anirà cap a la millora d'eficiència, l'augment de la producció i la reducció del consum hídric."

    Hugo Scagnetti

    PROINSENER

  • "En Ecus som una plataforma que ajuda a impulsar els projectes de sostenibilitat que generin impacte real i traçabilitat absoluta. Volem recuperar el significat la paraula sostenibilitat, reciclar el concepte."

    Pino Gil

    ECUS EARTH

  • "En Isoren presentem una solució per a millorar el consum de l'aigua, millorem la producció, millorem la sortida radicular i reduïm els minvaments."

    Gustavo Ramos

    ISOREN

  • "En Coop La Palma, considerem que tenim diversos reptes per al futur: el relleu generacional, l'aigua, les adversitats que tenim amb els virus i els mercats, encara que sobre aquests, tenim poca influència per a variar-lo."

    Pedro Ruiz

    COOP LA PALMA

  • "En Odins som una empresa de tecnologia i aspirem a digitalitzar el sector agrari. Considerem que la falta d'obra qualificada, infraestructures i comunicació en el camp són el gran problema de cara a aquesta digitalització del sector."

    Diana Rodriguez

    ODINS

  • "En Centre Sud Scoop, ens dediquem a la producció i comercialització de l'espàrrec verd, blader i púrpures. Estem preocupats per "generar orgull de pertinença" al sector i revitalitzar el sector agro."

    Antonio Francisco Zamora

    CENTRO SUR SCOOP

  • “Treballem amb diferents col·lectius en risc d'exclusió social per a facilitar a les empreses un servei de qualitat i seguiment continu per a la contractació de personal.”

    Marta García, Carmen García y Carolina Giraldo

    PROGRAMA INCORPORA

  • “Per a nosaltres la innovació és una peça clau, l'apliquem com una cosa cíclica i reinvertim part dels beneficis per a continuar innovant en l'elaboració dels nostres productes (mel, pol·len i cera d'abella).”

    Jose Luis Pajuelo

    SIERRA ANDALUZA

  • “La innovació en aquests temps és primordial per a la vida de l'empresa. La usem principalment per a la classificació dels nostres productes, avaluar la seva traçabilitat i amb una app mantenim contacte directe amb els socis.”

    Manuela Roque

    SIERRA GUADALCANAL

  • “La innovació és ser capaces d'avançar-nos als altres. Vam ser capaços de portar a Espanya aquesta fruita australiana, amb el qual elaborem caviar cítric.”

    Clara Domínguez

    FINGER LIME

  • “La innovació és un camp a desenvolupar i en el qual treballem de manera contínua per a millorar la rendibilitzar les explotacions ramaderes, millorar el relleu generacional i generar productes nous.”

    Ángel María de Tena

    CORSEVILLA

  • “La innovació tracta de donar solució als problemes de l'empresa i correlacionar-los amb les necessitats que identifiquem en el mercat. Amb els excedents de productes frescos, elaborem gaspatxo, salmorejo i guacamole.”

    Javier Valverde

    CAÑA NATURE

  • “La innovació per a nosaltres és molt important i és una cosa que ens caracteritza, sempre estem traient productes nous en envasos cada vegada més sostenibles, com són els productes sense glútens.”

    Analía Romano

    CAMPO RICO

  • “La innovació és necessària per a conèixer el procés d'envelliment, per a així obtenir un producte de qualitat, tenint com a base la criança i envelliment d'espirituosos i vinagres amb denominació d'origen.”

    Patricio Rubio

    BODEGAS RUBIO

  • “El retenidor d'humitat augmenta la capacitat de regar dels agricultors: s'incorpora al tanc de fertilitzant i després s'aplica al sòl via rego.”

    Luis Fuentes

    BIOGREENROAD

  • “La digitalització sense enteniment no té sentit, hem de ser capaços d'unir a les persones amb la tecnologia. Volem millorar la traçabilitat de tot el procés, des de l'energia, sostenibilitat o, logística, ajudant les empreses a verificar indicadors de ESG i petjada de carboni en temps real.”

    Miguel Peco

    BLOCKNITIVE

  • “L'única manera de canviar el que sempre s'ha fet és repensant-ho. Amb una impressora 3D i un parell d'algorismes ens plantegem el futur de l'agricultura. Som un grup d'enginyers que li estem donant la volta al procés, inspecció i empacat de fruits.”

    Juan Diego Diaz

    ICZIA

  • “Innovació és arriscar-se i fer alguna cosa que no s'ha fet abans. Nosaltres aprofitem els subproductes vegetals, aprofitant els seus bioactius per a generar altres ingredients de funcionals, aprofitables per a millorar la salut de les persones”

    Miguel Angel Cubero

    INGREDALIA

  • “Innovació és donar solució a un problema de mode senzill, Oferim una solució exclusiva per als clients des del productor fins al punt de venda, perquè alentim la maduració i augmentem l'esterilització de la fruita.”

    Juan Jose Caravaca

    KEEPCOOL

  • “Creiem que el sector necessita tecnificar-se i que el quadern de camp digital serà una obligació i estem desenvolupant la digitalització de les parcel·les. La primera innovació del sector és el nou cadastre agrícola actualitzat, per a poder aplicar l'agricultura de precisió.”

    Pablo Morán

    AGRODATO

  • “Creiem que qualsevol canvi que et faci millorar, per exemple en processos de venda, és innovació. Estem treballant en un projecte de previsions globals de collita amb l'objectiu de tenir aquests números permetin als productors poder vendre millor i que la seva rendibilitat creixi.”

    David Francés

    AGERPRIX

  • “La innovació consisteix a aplicar diferents tècniques per a optimitzar o baixar costos. Les nostres solucions consisteixen a captar imatges des de dalt amb un dron mini, i després agrupar-les perquè l'agricultor vegi tota la seva plantació i identificar problemes en cada arbre taronger.”

    Lonan Felipe de Souza

    3TOP

  • “Gràcies a l'embranzida que ens dona la innovació, amb els nostres productes busquem solucions disruptives als problemes convencionals de l'agricultura. Amb microorganismes generem substàncies que transformem en fertilitzants i bioestimulants.”

    Javier Lucas

    LUCAS BIOTECH

  • “Gracias a la imagen del satélite podemos dar información que al agricultor que no ve con el ojo humano, aportándole mapas más precisos sobre la parcela.”

    Pablo Romero

    GRANIOT

  • “Des de AGROLINERA es valoren els residus que genera la ramaderia en zones minifundistes, donant solució a un problema de logística.”

    Juan Gutierrez

    AGROLINERA

  • “En NEORADIX busquem optimitzar recursos operacionals en tota la cadena de producció de l'empresa.”

    Jesus Romero

    NEORADIX

  • “En SEVENOX comptem amb una tecnologia per a eliminar patògens de l'aire i olors i aconseguim allargar la vida dels productes alimentaris.”

    Joaquín Huertas

    SEVENOX

  • “La fermentació de subproductes ens permet utilitzar fonts més sostenibles i saludables per a elaborar proteïnes i posar-les a la disposició del mercat.”

    Iria Varela

    ODS PROTEIN

  • “Des de Vinok garantim 100% que el nostre producte ens és falsificable a través de la teconologia Blockchange.”

    Juan Pablo Izquierdo

    VINOK

  • “En ZERYA treballem per a millorar la qualitat dels productes però reduint els consums d'aigua i fertilitzants.”

    Javier Arizmendi

    ZERYA

  • “En Néboda Farms som els agricultors del futur en el present a través de tecnologies ja usades en altres àmbits però aplicades en l'agricultura.”

    Iván García

    NEBODA FARM

  • “Des de MOA FOODTECH, fem aprofitament de subproductes de la indústria alimentària per a obtenir ingredients nous i gràcies a la intel·ligència artificial optimitzar el procés.”

    Lorena Zudaire

    MOA FOODTECH

  • “Terranae neix i treballa per a donar a conèixer la cultura agroalimentària i fomentar el emprendement del producte local.”

    Carla Centelles

    Terranae

  • “En Cellers Abeica treballem la innovació tant en camp com en celler, i primer hem mirat enrere per a avançar cap al futur.”

    Ricardo Fernández

    Bodegas Abeica

  • “Des de Patates Fregides Torres entenem que la innovació en el sector de l'alimentació es basa a desenvolupar nous productes però també, nous embalatge i sistemes de producció.”

    JORDI GARCIA

    PATATAS FRITAS TORRES

  • “En el Restaurant Le Colls apostem per la naturalesa, el producte local i per les persones que treballen la terra.”

    Martina Puigvert

    Resturant Le Colls

  • “Per a L'Institut dels Aliments, la innovació és crear l'entorn propici per a desenvolupar idees i aplicar-les per a millorar un producte o servei.”

    ALICIA GARCIA i ALBERT CASTILLO

    INSTITUT DELS ALIMENTS

  • “A Innogando treballem en les eines que t'ajudaran en el dia a dia a detectar, anticipar i evitar tasques innecessàries.”

    Elio López

    Innogando

  • “A Iberital no definim la innovació com una sola paraula, innovar és renovar-se o morir constantment.”

    Aurora Farre

    IBERITAL

  • “A Folgrid treballem per a desenvolupar tecnologies que es puguin aplicar immediatament.”

    Oriol Sanchez

    FOLGRID TECHNOLOGIES

  • “Per a Cuick, un dels reptes més importants és la sostenibilitat. Hem de fer més amb menys.”

    Albert Camprubi

    CUICK - MEP ALIMENTACIO

  • “En Caviaroli creiem que la innovació és fer coses noves, que no existeixin. És ser disruptius.”

    Ramon Ramón

    CAVIAROLI

  • “En el Centre Tecnològic del BCC desenvolupem projectes d'índoles molt diverses sempre entorn de la salut, la sostenibilitat i amb el plaer i gaudi del que mengem”

    Noemi de la Fuente

    Responsable de Desenvolupament de Negoci de BCC Innovation

  • “La innovació és cobrir el màxim temps de producció i amb sabors especials”

    Alfredo Miralles

    Gerent d'Uvasdoce

  • “És molt important analitzar totes les petites parts per buscar-ne una millor”

    Beatriz Molina

    Directora d'R+D+I a Grupo La Caña

  • “És fonamental buscar la sostenibilitat en tota la cadena de valor”

    Bárbara Calvaresi

    Responsable de Fruites i Hortalisses d'AECOC

  • “Productes sostenibles per a una agricultura tecnològica. Solucions a mida per a l'agricultor”

    Rosario Montaner

    Assistent de Direcció d'Idai Nature

  • "L'agricultura i la tecnologia han d'avançar plegades"

    Mercedes Iborra

    Cofundadora i directora d'Estratègia de VisualNACert

  • "Completa automatització i gestió de la informació en explotacions agrícoles"

    Miguel del Toro

    Director tècnic i adjunt a Famidan, S.L.

  • "Adaptem i modifiquem el nostre producte a partir de les necessitats de cada client"

    Samuel Martínez

    Departament tècnic de Cesens i enginyer agrònom

  • "No hi ha dubte que els agricultors ens hem de reinventar i buscar alternatives"

    Pablo Carmona

    President de SAT Frutas del Hierro

  • "Introduir tecnologies diferents de les existents per ser més eficients en la cadena"

    Ignasi Iglesias

    Director tècnic d'Agromillora Group i col·laborador del Projecte Fruita La Boscana

  • “Oferir coses que no sabem que volem i posar-les a disposició del consumidor”

    David Bodas

    Responsable de Syngenta España

  • “Desenvolupament de tecnologies que permetin a les empreses tenir informació en temps real, informació relativa a qualitat i seguretat alimentària”

    Iván Nieto

    Director general de Nulab

  • “L'èxit de la innovació es trasllada en com els consumidors aprecien el nostre producte”

    Joan Mir

    Director general d'Anecoop

  • “Les sis 'S' representen una informació que els consumidors cerquen en les seves decisions”

    Fernando Vázquez Rojas

    CEO de Naturcode

  • “Busquem la innovació a allò que aporti valor a l'activitat agrícola”

    Jesús Lazo

    Director General Adjunt PRIMARAM S.A.

  • “Una cosa nova, innovadora, diferent, per tenir la diferenciació que es requereix”

    Cristóbal Díaz

    Responsable de l'àrea agrícola del Grupo Torrebreva

  • “Nous programes varietals amb propietats que milloren les ja existents”

    Isabel Martín

    Directora financera d'AgroMartín S.L.

  • “Desenvolupar i patentar un sistema de control climàtic aprofitant els canvis d'estat de l'aigua”

    Carlos Arenes

    Agricultor i Tècnic d'Agricultura, climatización y desarrollo S.L.

  • “La innovació és una cosa que s'ha estudiat i demostrat que funciona al món real”

    José Luis Estrella

    President de Tecnova

  • “Intentem construir eines que ens permetin solucionar problemes anticipant-nos-hi”

    José Antonio García

    Director d'Ailimpo

  • “Els agricultors disminueixen els agroquímics i augmenten la seva productivitat”

    Beatriz Salvador

    Directora d'Innovació Biome Makers

  • “Estem ajudant a reduir el malbaratament alimentari”

    Vincent Rosso

    Cofundador de Consentio

  • “La intel·ligència artificial en l'agricultura serà una revolució”

    Xavier Silva

    CEO DE HEMAV

  • "El dron pot mapar àrees molt extenses"

    Mohamed Thoraia i María Encina

    Socis de Wingtra

  • “Ens adaptem a les necessitats de cada empresa”

    Antonio Ruano

    CEO de Clean UP Solution

  • “La innovació no està renyida amb la producció artesanal”

    Sandra Bujan i Toni Murugo

    Cofundadors de MASIA STILL

  • "Som un restaurant evolutiu que ens adaptem als temps"

    Pedro Monje

    Director Via Veneto

  • "Fem alta gastronomia amb la fruita per donar valor al producte i al territori"

    Joel Castanyé

    Xef i propietari del restaurant La Boscana